Spa tretman kod kuće – Razmazi se ovaj dan žena

Written by admin

Spa tretman kod kuće će te opustiti i revitalizirati. Ovaj dan žena si pokloni opuštajuću večer kod kuće, a u nastavku pročitaj kako.

Večer započni s toplom kokosovom kurom za kosu. Dok čekaš da se kura upije pogledaj epizodu omiljene serije i pojedi nešto lagano i ukusno. Nakon što se kura upije, operi kosu s opuštajućim toplim tušem, a za vrijeme tuširanja napravi temeljiti piling tijela.

spa tretman kod kuće

Danas posveti posebnu pažnju njezi kože. Dobro operi lice, koristi tonik bez alkohola, temeljito namaži lice i vrat debelim slojem hidratantne kreme. Za tijelo isprobaj neko od kvalitetnih ulja, kao što je bademovo. Samo nanesi na kožu i čekaj da se upije, ništa se neće zamastiti. Bademovo ulje ne začepljuje pore i odlično je za osjetljivu kožu. Hidratizira i njeguje kožu na blag način.

Nakon kože, red je na stopalima. Naša stopala svakodnevno nose cijelu našu težinu na sebi i često su u neudobnim cipelama. Vrijeme da im se odužiš za njihov težak rad. Prvo si napravi kupku od morske krupne soli i eteričnog ulja po tvom izboru (ja koristim lavandu) i drži ih u vodi 15-ak minuta. Nakon toga napravi pedikuru i nalakiraj nokte omiljenim lakom. Ako ih želiš stvarno razmaziti možeš nanijeti i masku za stopala (dm, Balea 2,5 kn) i ostaviti ju cijelu noć kako bi uradila svoju čaroliju. Probudit ćeš se sa stopalima mekanim poput svile.

spa tretman kod kuće

Većina posla je time gotova! Sada je vrijeme za uživanje. Upali svijeće, pusti si opuštajuću glazbu, napravi čaj, čitaj knjigu, natjeraj svoju bolju polovicu na masažu. Za kraj, odi rano spavati – dobar san će te revitalizirati i dati ti energiju da budeš prava boss lady! Pospij par kapi eteričnog lavandinog ulja na jastuke u krevetu. Lavanda pospješuje i olakšava san.

Želim ti sretan i uspješan dan žena i opuštajući spa tretman kod kuće!

Imaš li ti kakve trikove za spa tretman kod kuće?

Slike: viennawedekind, elle.nl, magic4walls

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *