Proizvodi koje sam potrošila – Empties

Written by admin

U zadnjih šest mjeseci sam potrošila dosta cruelty free kozmetike. U nastavku slijede proizvodi koje sam potrošila i moje mišljenje o njima.

Profil kože: kombinirana, suhi obrazi, masna T zona. Ovisno o prehrani, stresu i hormonalnom ciklusu dobijem podkožne na području brade i prištiće na obrazima. Ostatak lica čist. Koža osjetljiva na kemikalije, zna reagirati s osipom.

empties

Physicians Formula Organic Wear Tinted Moisturizer

Krema u boji s SPF 15. Kupila sam ju jer sam htjela nešto lagano za ljeto. Nažalost ovaj proizvod nije ispunio moja očekivanja, jer je jako mastio kožu i to odmah pri nanošenju. S obzirom da je na bazi vode očekivala sam da će proizvod biti lakši. Prikrivanje je slabo. Dobra stvar je što je jedan od rijetkih “pudera” a da je organski.

Nikel Hidratantna Krema

Odlična krema s SPF-om za ljeto. Vrlo je gusta i dobra je podloga za šminku. Finog mirisa. Koža nije imala nikakvu negativnu reakciju, za vrijeme korištenja je bila relativno čista. Jedini minus je vrlo visoka cijena od oko 140 kn za 50 ml. Ako si možeš priuštiti, preporučam.

Himalaya Neem Foaming Face Wash

Lagana tekućina za pranje lica. Zahvaljujući pumpici na vrhu bočice se pretvara u pjenu. 150 ml izdrži do 6 mjeseci uz svakodnevno korištenje. Dobar omjer cijene i kvalitete. Ponovno bih ga kupila.

empties

Melissin Regenerator Za Kosu

Regenerator kupljen na ZegeVege festivalu, ručno pravljen u Kući magične trave. Vrlo dobar proizvod, kosa je osjetno mekša nakon korištenja. Pakiranje je dosta malo tako da se relativno brzo potroši (2 mj.). Jedini minus je dosta snažan miris po citronelli.

Biobaza Dezodorans

Najbolji roll-on dezodorans koji sam dosad isprobala. Ovo je već treća potrošena bočica. Dosta se znojim i ovo je jedini prirodni dezodorans koji u potpunosti sprječava znojenje. Miris lavande je dosta jak, tako da prikriva miris znoja. Koža ne reagira crvenilom nakon brijanja. Cijena je oko 20 kn, a bočica izdrži 1,5 mj.

Olival Avokado Ulje za Kosu

Ovaj proizvod je dobro koristiti nakon pranja kose na vrhovima. Ne preporučam svakodnevno korištenje jer unatoč maloj količini jako masti kosu. Ulje je vrlo tekuće. Solidan proizvod, ali ga ne bih ponovno kupila. Bočica od 60 ml je dosta velika s obzirom da se radi o ulju za kosu.

Disclaimer: svi proizvodi su kupljeni mojim novcem i sva mišljenja su moja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *